Sutra sjednica NO KK Zadar! Odlaze li Žilavec i Ridl?

Sutra s početkom u 18 sati u prostorijama KK Zadar u dvorani Jazine, održat će se sjednica novog Nadzornog odbora kluba. Podsjetimo, članovi NO su Ante Rubeša (predsjednik), Enio Meštrović, Davor Karlović, Dino Martinović i Siniša Pećanac Cino.
Nadzornici će glasati o smjeni direktora KK Zadar Željka Žilavca, zatim će se donijeti odluka o reviziji koju bi napravila nezavisna revizorska tvrtka (ovo je jako bitno da se konačno vidi u što se sve trošio novac u klubu).
Članovi NO raspravljat će i o statusu ( hoće li biti smijenjen ili ne) sportskog direktora Zvonimira Ridla, koji je u ožujku kada je došao u klub, potpisao ugovor na 17 mjeseci. Također, nadzornici će donijeti odluku o suglasnosti o novčanoj pozajmici s kojom bi se isplatile zaostale plaće igračima i radnoj zajednici. Posljednji put je bilo planirano da se podigne kredit u iznosu od 3.7 milijuna kuna, no odlukom gradonačelnika Branka Dukića, klub je već dobio 700 tisuća kuna, te se nameće pitanje o brojci koja će ovaj put biti tražena. Konačnu odluku o novoj financijskoj pomoći KK Zadar, donijelo bi Gradsko vijeće Grada Zadra, na svojoj sjednici 21.lipnja.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...