Zaljubljeni na jahti; Kaja Vidmar objavila prvu zajedničku fotografiju sa Šimom Vrsaljkom!

Nakon višemjesečnih šuškanja kako je Šime Vrsaljko u vezi s atraktivnom Slovenkom, s kojom je sada dobio i kćerkicu, ista su napokon i potvrđena i to fotografijom koju je Kaja Vidmar objavila na svom Instagram profilu…

Službeno je! Kaja Vidmar objavila je zajedničku fotografiju s nogometašem Šimom Vrsaljkom i tako potvrdila višemjesečna nagađanja kako su u vezi. Upravo s Vrsaljkom, Kaja Vidmar dobila je i prvo dijete, kćerkicu Viktoriju.

Par je snimljen dok leže na luksuznoj jahti, dobro raspoloženi i zaljubljeni. Oboje imaju na glavama bijele šilterice, a nasmijana Kaja drži lagano za bradu Šimu, koji pak nju drži za ruku.

Inače, posljednjih dana Kaja Vidmar stigla je u Zadar, prvo kako bi bila pratnja Vrsaljku na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić, a nakon toga je objavila fotografije s broda na kojima je s nogometaševom majkom, ali i djevojkom Vrsaljkovog brata.

 

Kaja je prije dva mjeseca rodila djevojčicu Viktoriju u Madridu, gdje živi i radi kao dizajnerica. Za Atletico Madrid već godinama igra Šime Vrsaljko, koji je početkom ove godine dao naslutiti da je njegovom dugogodišnjem braku s Mateom Vrsaljko, u koju je bio zaljubljen od srednjoškolskih dana, došao kraj. Vrsaljko je tad izbrisao sve zajedničke fotografije i skinuo vjenčani prsten, a svima je postalo jasno da je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi došao kraj. S Mateom dijeli sina Brunu kojeg su dobili 2018., prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...