Mjesečni horoskop za studeni Ovnovima, Bikovima i Jarcima donosi ljubavne probleme, ali i sreću za Ribe

Blizanci bi se trebali čuvati ishitrenih odluka, Lavovi će imati iznimno izazovan mjesec na svim poljima, Vagama slijede neočekivani troškovi, a Djevice će imati čaroban početak studenog, prognozira to veliki horoskop za studeni, piše Chill portal.

Ovnovima će do izražaja doći buran temperament pa će brzo planuti i uzrujavati se oko sitnica, a partneru će najviše smetati ljubomora i posesivnost. Imat će i velike poslovne novčane apetite, no trebali bi izbjegavati nepromišljena ulaganja, posebno u prvom dijelu mjeseca. Razdoblje nakon 22. studenog mnogo je povoljnije za veće investicije pa će tada doživjeti i uspjehe u učenju, obrazovanju i suradnji s inozemstvom.

Bikove očekuju intenzivni dani te njihove riječi i postupci imati posebnu težinu. Poželjet će naprasno izaći iz veze ili prijateljstva koje ih više ne usrećuju, ali ne bi trebali olako odustati od odnosa koji su dugo gradili. Osjećat će se umorno, pospano i bez energije.

Početkom studenog Blizanci se neće lako otvarati pred drugima. Ulazak Venere u naklonjenu Vagu 8. studenog probudit će u samcima želju za flertom, dok će vezane potaknuti da se više potrude oko voljenog. Neće izbjeći trzavice, ali će svađe biti bezazlene i kratkog daha. Nakon 23. trebali bi se čuvati ishitrenih odluka!

Rakovima će prva polovica studenog donositi priliku za ostvarenje najskrivenijih želja. Samci bi se mogli zaljubiti, dok vezane očekuju zaruke ili početak zajedničkog života. Nevolje počinju nakon 8., kada je povećana mogućnost ljubavnih nesuglasica. Dani nakon 22. studenog zahtijevat će mnogo strpljenja i odricanja. Poslovni planovi odvijat će se u skladu s njihovim željama, no krajem mjeseca neočekivane okolnosti mogle bi ih izbaciti iz takta.

Lavovima će studeni biti izazovan mjesec na svim poljima, no nakon 9. primijetit će da se nešto promijenilo nabolje. Bit će pristupačniji, otvoreniji i spremniji na nova iskustva, što će povećati izglede da zaljubite i započnu vezu. Parovi će se bolje slagati, a pokoja prepirka samo će doprinijeti buđenju vatre.

Djevicama će početak studenog biti čaroban. Parovi će uživati u bliskosti i romantici, dok samce očekuje prilika za flertom. Nakon 10. neće biti raspoloženi za romantiku, već će više čeznuti za sigurnošću. Očekuje ih dinamičan mjesec pun kontakata, dogovora i terenskog rada. Dok će im to odgovarati u prvom dijelu mjeseca, nakon 10. osjetit će zamor i zasićenje, a posljednji će dani studenog biti osobito naporni.

Venera će 8. studenog ući u znak Vage i probuditi u njima želju za pažnjom i novim iskustvima. Neočekivani troškovi u prvoj polovici mjeseca zahtijevat će više pažnje i odricanja. Ulagat će mnogo truda u svoju vanjštinu pa im neće biti žao potrošiti novac na kozmetičke tretmane i preparate. Bit će zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Škorpionima će mjesec započeti odlično. Približit će se simpatiji i ostvariti skladan odnos, no sredinom mjeseca počet će se povlačiti u sebe. Strah od razočaranja potaknut negativnim iskustvima koja su iza njih onemogućit će im dublje emotivno povezivanje. Visoke ambicije obdarit će ih hrabrošću i spremnošću na rizik.

Prvi dani studenog Strijelcima će proći bez većih događaja, no već oko 10. primijetit će da se stvari mijenjaju. Porast će im samopouzdanje i želja za zabavom, a česti izlasci iznjedrit će nova poznanstva. Parovi će otvorenije komunicirati, a kraj mjeseca bit će odlična prilika da rasplamsaju strasti. Prepustit će drugima da se bore za uspjeh, ali nakon 22. mijenjaju im se prioriteti. Često će se žaliti na umor i glavobolje, a neki će imati problema s nesanicom. Dani nakon 24. donose veću energiju i jači imunitet.

Jarcima će prvi dani mjeseca biti čarobni pa neka ih iskoristite za romantične trenutke udvoje. Već nakon 8. svakodnevne obaveze i problemi udaljit će ih od voljenog pa neće imati vremena jedno za drugo. Samce će privlačiti popularne i uspješne osobe, a neće im smetati ni nedostatak kemije ukoliko su ti kriteriji ispunjeni. Nekima će se pružiti neočekivana prilika za promjenom posla, dok će se neki uključiti u djelovanje sindikata ili humanitarne organizacije.

Vodenjacima će početak mjeseca biti buran, posebno za parove. Nakon 8. ljubavni život ulazi u sretniju fazu. Karijera i uspjeh bit će im iznimno važni, a drugi dio mjeseca bit će mnogo bolji za veće pothvate, posebno dani nakon 23. studenog.

Ribe samci će biti strastveni i željni uzbuđenja pa će tragati za partnerom koji im to može pružiti. Započet će vezu koja im možda neće donijeti sigurnost i stabilnost, ali to ionako nije ono što trenutno traže. Nakon 10. studenog češće će se suočavati sa zastojima i odgodama, ali će se uspješno s time nositi, no dani poslije 23. iziskivat će više strpljenja i odricanja, piše Chill portal.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...