Josip Barnjak spominje se kao pojačanje! Barnjak: “Od malih nogu želja mi je zaigrati za KK Zadar!”

Jedno od imena koje se spominje kao moguće pojačanje za KK Zadar na poziciji beka šutera je i Josip Barnjak ( 24 god., 194 cm.), koji je posljednjih pet sezona igrao za HT Premijer ligaša Škrljevo. Učinak u prošloj sezoni bio mu je u prosjeku po utakmici 15,9 poena, 4,4 asistencije i 5,2 skoka.

Josipe, je li bio nekakav kontakt s KK Zadar?

Bio je to neslužbeni razgovor s nekim ljudima iz KK Zadar, prije nekih dva, tri tjedna, nakon toga nitko mi se nije javio. Moram kazati da imam i ponude i od drugih klubova. Kad bi se dogovorili sigurno bih bio voljan zaigrati za njih, jer Zadar je grad košarke, a još od malih nogu želja mi je bila zaigrati za KK Zadar.

Zadar je poznat i po vatrenim navijačima koji odlično poznaju košarku?

Poznato mi je to. Igrao sam u Škrljevu koji i nema baš previše navijača, u neku ruku bilo bi i dobro igrati pred više publike. Zaigrati za Zadar bi mi bila želja upravo i zbog velikog broja navijača, to je i grad u kojem se živi košarka!

Izdržao bi pritisak i očekivanja zadarske publike?

Sigurno bih izdržao pritisak, imam tu borbenost i dao bih sve na terenu!

Sezona je završila, radiš li individualno?

Pripremam se u Kastvu s mojim trenerom Eugenom Tončinićem, ne stajem nikako cijelo ljeto i pripremam se u miru. Inače, moj prvi klub u kojem sam igrao bio je baš Kastav.

KK Zadar bila bi jedna razina više u tvojoj karijeri, naravno, ako dođeš?

Znam da mogu nešto više, volio bih probati, ali vidjet ćemo, kažem, imam ponude i od drugih klubova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...