Ljeto je u punom jeku kao i zabava u Fun Parku Biograd! Za kraj 7 mjeseca čekaju vas popularni Dino party i Fun Park All Stars-smotra svih junaka!

Sezona polako ide prema vrhuncu, kao i zabava u Fun Parku Biograd. Atrakcije su u punom pogonu, od onih najadrenalinskijih do ugodnih tematskih vožnji, kao  igre i partiji koji svakog novog vikenda dovode nove tematske junake. A za sam kraj 7. mjeseca Fun Park Biograd vraća se u pradavna vremena kada su zemljom vladali dinosaurusi i donosi hit party sezone Dino Party. Pripremite se za lude dino avanture i uronite u njihov čarobni svijet jer ih u Fun Parku Biograd možete u jurskom dijelu sresti u svim veličinama.

23.i 24.7.2022. Dino party

Jedinstveni jurski svijet dom je raznih dinosaurusa, koji nude veselu turu kroz njihovo carstvo. U Jurskom dijelu možete ih susresti prilikom vožnje u posebnim autićima i čuti njihovu veselu pozdravnu riku. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate veselu dino ekipu,  a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta daleka vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom! Samo držite čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva. Uz njega susresti ćete i dino žitelje svih veličina. Prođite kroz visoku travu i paprat i napravite najbolje fotografije raznolike dino ekipe.

Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, dinosaurusi Fun Parka Biograd priredit će vam i najveseliji pradavni party. Možemo krenuti redom: od šetnje s dinosaurusa preko veselog plesa u Dino-pjenjaku i jahanja na pradavnom biku pa sve do zabavne dino tombole, koja vas može još razveseliti i nagradom!

Program:

17.30 sati šetnja sa dinosaurusima

18.30 sati Dino pjena party

19.30 sati Jurski foto safari

20.30 sati Jahanje na pradavnom biku

22.00 sati Tombola

A nakon junaka jurskog svijeta, za sam kraj 7.mjeseca Fun Park Biograd okupiti će cijelu  All Stars Ekipu, koja zabavlja publiku tokom sezone.

30. i 31.7. 2022 Fun Park All Stars

Ekipa transformera, space junaka, dinosaurusa, kauboja i pirata uz domaćicu Funny dočekati će vas sa brojnim natjecanjima, plesom, tombolom i dobrom zabavom. Atrakcije Fun Parka Biograd radit će punom parom i pridružiti se veseloj zabavi sa junacima. Iskušajte svoje adrenalinske domete na Tornadu ili jadranskom brzincu Big Blue-u. Ukrotite krivine na Alienu, potom skoknite do Wild Westa i uživajte u kaubojskim i indijanskim atrakcijama.

Pravo ljetni osvježavajući pljusak u bazen priuštiti će vam i Atlantis-osvježavajući roller coaster. Za još više osvježenja uz puno smijeha tu je piratski zaljev-odlična zabava za sve generacije. Sa pravom ekipom pošpricajte do kože neprijatelje iz drugih brodova i hrabro se obranite od vanjskih topova. Oni hrabriji mogu istražiti mračne hodnike kuće straha ili  se dobro zanjihati u piratskom brodu. Iz divljih voda krenite u zemlju daleke prošlosti i iskusite čari jedinstvenog jurskog safarija. Dočekati će vas dinosaurusi spremni na fotografiranje, a neki će vas pozdraviti i veselom rikom. Za fanove igara tu je Games Hall igraonica- najopremljenija je dvorana s igrama u ovom dijelu regije. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače i naravno XD Dark Ride 7D posebno virtualno iskustvo.

Šarolike pustolovine na atrakcijama pratiti će i tematski junaci koji će vas još zabavljati tokom cijele sezone. Na samom ulazu dočekati će vas Funny sa iznenađenjima, potom svemirska ekipa BB8 iz Star Warsa i Buzz Svjetlosni. U 18 i 30 svi trk pred pozornicu, gdje vas čeka All Stars pjena party i puno dobre zabave na najvećem pjenjaku na Jadranu.  Nakon plesa u pjena partiju istražite zemlju daleke prošlosti i uživajte u jurskom foto safariju, a potom uskočite u svijet transformacije  sa Transformers ekipom. Za sam kraj požurite opet ka pozornici jer slijedi tombola. Provjerite listiće jer karta za Fun Park Biograd može donijeti i nagradu!!

17.30 sati Funny iznenađenja

18.00 sati BB8 kugla i Buzz svjetlosni

18.30  Pjena party

19.00 sati Dino svijet slikanje sa dinosaurusima

20.30 sati Transformeri

22.00 Tombola

Ljetni dani u Fun Parku Biograd pravi su mamac za dobru zabavu, pa iskoristite priliku da budete dio vrhunskih pustolovina, smijeha i dobrog raspoloženja za sve generacije. Ovaj jedinstveni tematski svijet pruža vam priliku da skačete iz pustolovine u pustolovinu u samom središtu naše obale i zasigurno će vam napuniti baterije pozitivom i dobrim uspomenama.

Ulaznice

Radno vrijeme


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...