U subotu – hrvački spektakl na Bilom brigu i Forumu; 10. jubilarni međunarodni turnir HK Zadar uz 200 mladih hrvačica i hrvača iz 20 ekipa!

Tri, dav,1…

Tek nas dan-dva dijeli od X. Međunarodnog turnira u hrvanju za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom ZADAR OPEN 2022. koji će se održati u subotu 09.07.

Turnir će se kao i prethodnih godina (osim u godinama Covida 19) održati u dva dijela…

Prvi dio, odnosno kavlifikacijski i eliminacijski, bit će  u OŠ Zadarski otoci na Bilom brigu, s početkom u 10:00.

Drugi dio, odnosno finalni i prezentacijski, odvijat će se na Poljani Ivana Pavla II (zadarski Forum) sa početkom u 20:30 sati.

Na natjecanju će sudjelovati oko 200 mladih hrvačica i hrvača iz 20 ekipa.

Tu su momci i cure iz Šibenika, Splita, Gospića, Hrvatskog Dragovoljca, Trešnjevke, Vindije, Ludbrega, Siska, Slatine, Petrinje, Buja, Sesvetskog kraljevca i naravno domaćina Zadra.

-Osim iz Hrvatske, mladi sudionici dolaze iz Švedske, Ukrajine, Austrije, Italije, Mađarske… – nabrajaju iz HK Zadar.

Hrvački klub Zadar predstavljati će, inače, 37 hrvačica i hrvača, a osim odličnih hrvačkih borbi u dvorani OŠ Zadarski otoci, čijem se ravnatelju Davoru Bariću i ovim putem organizatori zahvaljuju, na Forumu su povodom 10-te obljetnice pripremili i prigodni program.

-U programu će sudjelovati zbor Gimnazije Vladimira Nazora, pod vodsvom voditeljice profesorice glazbene umjetnosti Ive Mustać Klarić, koja je uložila velike napore kako bi nastupili kod nas na turniru, pa se ovim se putem najsrdačnije zahvaljujemo i njima. Naravno, bit će još zanimljivosti koje vam nećemo otkriti, ali se nadamo da će sama atmosfera na turniru odisati jubilarnom X – tom obljetniciom do koje smo kao organizatori uspjeli doći isto tako velikm naporima ali i sa velikom voljom i željom da postignemo svoj cilj – tvrdi i najavljuje nam prof. Vladimir Menčik, trener i predsjednik HK Zadar…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...