Doktor Predovan bez dlake na jeziku: “Jusup nije htio Babića, Mandira i mene! Bilo je neslaganja s njim još od prije, zdravstvena služba je bila loše tretirana!”

Poznato je da će u novoj sezoni klupski liječnik KK Zadar opet biti dr. Mladen Srzentić koji je naslijedio dr. Davora Predovana.

Za fizičku pripremu u novoj sezoni će biti zadužen Jusupov stalni suradnik Bernard Kotlar.

U omladinski pogon prebačeni su dosadašnji kondicijski trener Mario Mandir i dugogodišnji fizioterapeut prve momčadi Mladen Babić.

Doktore Predovan trenutno nemate baš nikakvog doticaja s KK Zadar?

– Tako je, za sada nemam nikakvog doticaja s klubom, a hoću li i ja biti u omladinskom pogonu to stvarno ne znam.

Zašto niste ostali i dalje liječnik prve momčadi?

– Iskreno, bilo je neslaganja još od prije s trenerom Danijelom Jusupom. Cijela zdravstvena služba KK Zadar je bila loše tretirana prilikom zadnjeg boravka Jusupa kao trenera prve momčadi Zadra.

Znači vaš ostanak nije bio moguć?

– Jusup nije htio sada kad je došao Babića, Mandira i mene! Da me je Jusup ipak htio, ostao bih pod uvjetom da se funkcionira kako treba, a ne kako je to bilo prije tri godine. Doktoru Srzentiću želim sve najbolje u novoj sezoni s prvom momčadi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...