NITKO neće kazneno odgovarati za smrt mladog Irca Seana! Odluka je to zadarskog DORH-a nakon izvida policije i naloženih vještačenja

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru, u predmetu formiranom nakon pronalaska mrtvog tijela 20-godišnjeg irskog državljanina 7. srpnja 2022. u Zadru, nije u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, utvrdilo postojanje osnovane sumnje na učin bilo kojeg kaznenog djela za koje se postupak pokreće po službenoj dužnosti, stoji na stranicama DORH-a.

Navedena državnoodvjentička odluka uslijedila je nakon što su zaprimljeni rezultati detaljnih izvidnih radnji koje su proveli policijski službenici Policijske uprave zadarske i nakon što su zaprimljeni rezultati naloženih vještačenja, piše u priopćenju.

U prijevodu – nitko nije kriv za smrt 20-gopdišnjeg Irca koji je poginuo u padu sa zadarskih bedema u Perivoju kraljice Jelene sredinom srpnja.

Sjetimo, pao je s deset metara visine u provaliju. U posljednjih osam godina, čak devet osoba palo je sa zidina pod zaštitom UNESCO-a.

Nalazi obdukcije tijela nesretno nastradalog mladića pokazali su da je smrt nastupila uslijed zgnječenja srca.

No, i vrijeme točne smrti Seana Brogana ostaje nepoznanica. Nalaz obdukcije nije pokazao isto.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...