Novi detalji o Vlaoviću ubijenom na Zrću: “Vozio je Ferrari, uvijek bio u društvu najskupljih starleta. Živio je životom superzvijezde!”

Srpski mediji objavili su nove detalje o 38-godišnjem Goranu Vlaoviću koji je ovoga tjedna bio ubijen ispred kluba na Zrću u ranim jutarnjim satima.

Anonimni izvor Kurira navodi kako je inače Vlaović bio ”mozak” škaljarskog klana, a njegova uloga u klanu bila je organizirati poslove oko nabave i transporta droge, kao i ulaganje prljavog novca.

– Ime Gorana Vlaovića gotovo da se nigdje spominjalo sve do četvrtka, kada je izašla vijest da je likvidiran. Neki su se pitali zašto je ubijen, jer se nije smatrao visokorangiranim članom klana. No, upućeni tvrde da je istina drugačija. Bio je izuzetno jak igrač škaljarskog klana – navodi izvor te dodaje kako je za svoj posao bio izuzetno dobro plaćen.

Izvor također navodi kako je Vlaović, inače iz Herceg Novog u Crnoj Gori, živio životom ”superzvijezde iz Hollywooda”.

– Vozio je Ferrari, trošio ogromne svote novca u najprestižnijim klubovima, uvijek je bio u društvu najskupljih i najelitnijih starleta. Priča se da je uložio basnoslovne sume novca u ogromne hektare plodne zemlje u Vojvodini – govori izvor, prenosi Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...