Poruke na WhatsAppu sada se mogu izbrisati nakon dva dana, evo što je preduvjet za to

„Ispeci, pa reci“, kaže stara narodna poslovica. Ipak, mnogi u internetskoj komunikaciji „ne ispeku“, pa kasnije požale. No, WhatsApp se trudi olakšati tu situaciju, pa je tako omogućio korisnicima da izbrišu svoje poruke i dva dana nakon što su ih poslali.

„Preispitujete svoju poruku? Sada ćete imati nešto više od dva dana da izbrišete poruke iz razgovora nakon što ste pritisnuli ‘pošalji’“, priopćio je WhatsApp na službenom Twitter profilu. Inače, poruke su se do sada mogle brisati svega jedan sat nakon slanja.

Međutim, da bi brisanje poruka nakon dva dana uistinu radilo kako je i zamišljeno, primatelj mora imati najnoviju verziju WhatsAppa. Tu se, naime, rađa još jedan problem – pošiljatelj neće moći vidjeti je l’ mu se poruka uistinu uspjela obrisati ili nije.

U svakom slučaju, riječ je o mogućnosti koju će mnogi pozdraviti, pogotovo oni koji nakon „burne večeri“ uzmu mobitel u ruke i nepromišljeno krenu slati lančane poruke svojim starim ljubavima.

Podsjetimo, za brisanje poruka na WhatsAppu potrebno je pritisnuti i dugo držati sadržaj kojeg se želite riješiti, kliknuti ikonicu kante za smeće, zatim „delete for everyone“ (izbriši za sve), piše Bug.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...