U dužini od 3.500 metara održan Plivački maraton Biograd 2022.

U nedjelju 7. kolovoza je u organizaciji Plivačkog kluba Dupin iz Biograda na Moru održan 17. plivački maraton Biograd 2022 u dužini 3500 m na kojem je sudjelovalo oko 90 plivača iz Hrvatske, Slovenije, Češke i Italije.

Pobjednik plivačkog maratona kod plivača je bio Grgo Mujan iz Plivačkog kluba Maksimir u vremenu 0:37:34.

Drugo mjesto je osvojio Riccardo Santini iz Italije a treće Pavao Margetić iz KDP Donat. Kod plivačica prvo mjesto je osvojila Rita Herceg iz KDP Donat u vremenu 0:42:30. Drugo mjesto je osvojila Angela Vrdoljak iz KDP POŠK a treća je bila Dina Volarević iz KDP Donat.

U kateoriji domaćih plivača prva tri mjesta su ovojili Filip Ugrinić, Leon Perišić i Ante Jelić a kod plivačica Tena Šumanovac, Đana Bačkov i Andrijana Milačić

Najstarija natjecateljica je bila Dunja Jutronić (1943.) iz KDP Primorje a najmlađi plivač je bio Luka Pelicarić (2010.) iz PK Dupin.

Nešto ranije je održana i 11. memorijala utrka Dino Eškinja u dužini od 1000 m na kojoj je sudjelovalo oko 50 plivača.

Prva tri mjesta kod plivača su osvojili Fran Miodrag iz PK Dubrava, Toni Pavičić Donkić iz kluba Faros Sport i Nino Vela. Kod žena prva tri mjesta su osvojile Nina Smuđa iz PK Mornar, Izabela Gulan iz PK Sisak Janaf te Mare Mladinov iz PK Mornar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...