Večeras na tradicionalnoj Privlačkoj noći nastupaju Ivica Sikirić Ićo i Giuliano, program započinje u 21 sat

Ovog četvrtka svi putevi vode u Privlaku, na tradicionalnu Privlačku noć koja iz godine u godinu na igralištu Loznica okupi na tisuće ljudi iz cijele Hrvatske.

Posjetitelje će ove godine do ranih jutarnjih sati zabavljati bibinjski slavuj Ivica Sikirić Ićo i Giuliano.

Ivica Sikirić Ićo poseban je fenomen hrvatske i dalmatinske glazbe. Njegove pjesme vrte se svakodnevno na svim domaćim radijskim postajama, a spotovi na internetu imaju milijunski broj pregleda.

Spot za jednu od novijih Ićinih uspješnica „Opet je jubin cilin tilon“ sniman je upravo u Privlaci, na rtu Artić tako da će poveznica s privlačkom publikom biti još jača i snažnija. Višesatni zabavno – glazbeni spektakl obogatit će i Giuliano, koji je široj javnosti možda najpoznatiji po pjesmama s kojima je nastupio na Dori kao što su pjesme „Sjaj u očima, otkriva te“ i „Srna i vuk“, te duetima s Marijanom Banom, pjesmom „Jugo“ te duetom s Vesnom Pisarović u pjesmi „Bježi od mene“.

Tijekom cijele večeri, publika će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, a za ponoć je zakazan veličanstven vatromet, na kojeg su privlački gosti već naviknuli. Program započinje od 21 sat, a ulaz je besplatan.

Organizatori događaja su Turistička zajednica Općine Privlaka, Općina Privlaka i komunalno društvo Artić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...