Više od 3.000 Hrvatica iskreno priznalo: Evo što bismo napravile da nas suprug prevari?

Je li preljub uistinu znak da je brak osuđen na propast? Sudeći prema primjerima iz svijeta poznatih – ne.

Mnoge slavne dame oprostile su preljub svojim partnerima kako bi sačuvale brak.

Primjerice, Victoria Beckham zažmirila je na suprugovu aferu s osobnom asistenticom Rebeccom Loos.

Par je skandal iz 2004. ostavio iza sebe, nakon toga dobili su još dvoje djece i nedavno proslavili 23. godišnjicu braka.

Kakav je vaš stav o preljubu, pitao je svoje posjetiteljice portal Zadovoljna.hr, u kojoj je dosad sudjelovalo više od 3000 čitateljica.

Na pitanje biste li suprugu oprostili preljub kako biste sačuvali brak, dosad je više od 1.354 čitateljica odgovorilo negativno.

One pripadaju dijelu žena za koje je izvanbračna afera ultimativna i neoprostiva izdaja. S druge strane, 252 čitateljice kazale su kako vjeruju da bi preljub oprostile.

Mnogo je čitateljica koje još uvijek nisu sigurne kako bi reagirale u toj situaciji – njih 1.280 nema definiran stav i ne znaju što bi napravile kada bi se suočile sa suprugovom nevjerom.

A koliko je čitateljica već oprostilo nevjeru? Njih 266 odlučilo je sačuvati brak unatoč suprugovom preljubu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...