Žena i muškarac izbodeni nožem bore se za život: Napadač nakon bijega uhićen, a već je bio prijavljen zbog nasilja prema supruzi

Policija je uhitila muškarca koji je u Gospiću, kako se sumnja, pokušao ubiti dvije osobe u ponedjeljak poslijepodne. Žena i muškarac kojima je zadao višestruke ubode životno su ugroženi.

Nakon više sati bijega, policija je u ponedjeljak navečer uhitila 36-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je tijekom poslijepodneva teško nožem ozlijedio 27-godišnju suprugu i 21-godišnjeg muškarca.

Odmah je priveden na kriminalističko istraživanje i pod nadzorom policije je.

Pokušaj dvostrukog ubojstva zbio se u gospićkom naselju Jasikovac u ponedjeljak oko 17:15. Okolnosti još nisu službeno poznate.

U obiteljskoj kući 36-godišnji muškarac je izbo nožem ženu i muškarca, potvrdili su oko 19:30 sati iz ličko senjske policije za Dnevnik.hr.

Žena, inače 27-godišnja supruga osumnjičenog, u teškom je stanju i na operaciji je u Općoj bolnici Gospić.

“Teško ozlijeđeni muškarac primarno je zbrinut, ali će zbog težine ozljeda biti prevezen u zadarsku bolnicu”, rekla je ravnateljica Opće bolnice Gospić Sandra Čubelić za DNEVNIK.hr dodavši da oboje ozlijeđenih imaju višestruke ubodne, vrlo teške i za život opasne ozljede.

21-godišnjem muškarcu je naneseno više uboda u prsa i trbuh.

Osumnjičeni već prijavljen zbog nasilja prema supruzi, bila mu je izrečena mjera zabrane približavanja

Glasnogovornica Policijske uprave u Gospiću Maja Brozičević izjavila je kako je policija nad počiniteljem koji je u bijegu prošli tjedan završila kriminalističko istraživanje zbog nasilja.

“Isti je muškarac osumnjičen prošlog tjedna za kazneno djelo oduzimanja slobode i prijetnji prema istoj ženskoj osobi. Pušten je da se brani sa slobode uz izrečenu mjeru opreza zabrane približavanja na udaljenost od 50 metara, ali je očito da je mjeru prekršio i sumnjiči ga se za još teža kaznena djela”, rekla je Brozičević.

Neslužbeno se saznaje da se napad i teško ranjavanje dogodilo u obiteljskoj kući u naselju Jasikovac, gdje je muškarac zatekao svoju suprugu s prijateljem, ali policija za sada nije potvrdila odnose napadača i napadnutih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...