Denis Karlović poručio KK Zadru: “Klub mi se nije javio, sutra ujutro zovem Davida Gunjevića, ništa nismo dogovorili!”

Samo pet dana preostalo je do prve službene utakmice KK Zadar u novoj sezoni, u petak 30. rujna u 18 sati, u 1. kolu regionalne ABA lige, Zadrani su domaćini Studentskom centru Podgorica.

Pretpostavljamo da će se utakmica igrati u dvorani Krešimir Ćosić, jer Jazine nisu ni u kom slučaju adekvatne uvjetima igranja ozbiljnih utakmica.

Jučer su u prodaju puštene sezonske ulaznice za sve prošlogodišnje pretplatnike, dok će od utorka 27. rujna krenuti prodaja i za sve ostale.

Neki sektori u dvorani Krešimir Ćosić su u odnosu na prošlu sezonu znatno poskupjeli, tako da je veliki broj stalnih pretplatnika nezadovoljan cijenom!

Potražili smo odgovor kod direktora ŠC Višnjik Denisa Karlovića, koji nam je u razgovoru potvrdio kako mu iz Kluba još nisu službeno javili da žele i dalje koristiti ŠC Višnjik za utakmice i treninge, a vremena nema puno.

Je li vam KK Zadar poslao službeni zahtjev da se žele vratiti u dvoranu Krešimir Ćosić?

–  Nema još službenog zahtjeva od strane Kluba! Ništa još nismo dogovorili niti što se utakmica tiče, također, nismo dogovorili ništa vezano za treninge.

Zašto dogovor ŠC Višnjik i KK Zadar kasni?

– Imali smo kontakte i dogovorili da će ta priča biti završena prije dva dana, ali to se ipak nije dogodilo. Sutra se svakako moram čuti s direktorom KK Zadar Davidom Gunjevićem, jer već kasnimo! Ponavljam, nemamo puno vremena, sve je trebalo biti dogovoreno puno prije. Jednostavno trebamo se naći, razgovarati i dogovoriti se o svemu, o načinu korištenja dvorane za utakmice i treninge, ujedno trebamo pronaći i rješenje o načinu prodaje ulaznica! Ono što je meni poznato je da je KK Zadar našao nekakvu agenciju koja će za njih prodavati ulaznice. Prethodnih godina to je radio ŠC Višnjik, ali Klub je odlučio da od ove sezone preuzme sve što se prodaje ulaznica tiče.

Kada će KK Zadar dobiti zeleno svjetlo da može igrati svoje utakmice u ŠC Višnjik?

– Sutra ujutro ću nazvati direktora Kluba Davida Gunjevića, moramo se hitno naći, riješiti sve i potpisati ugovore! Već kasnimo, vremena za dogovor nema još puno. Nadao sam se da ćemo sve riješiti prije dva dana, međutim, iz KK Zadar mi se nitko nije javio, iako sam očekivao da mi se jave.

KK Zadar je jučer pustio u prodaju pretplate, ali se one ne mogu kupiti, kao prijašnjih godina, na prodajnim mjestima ŠC Višnjik?

– Još ništa nije definiramo oko prodaje pretplata na prodajnim mjestima ŠC Višnjik, moramo svi skupa sjesti i razgovarati!

Možete li sa stopostotnom sigurnošću potvrditi da će KK Zadar igrati sve utakmice u ŠC Višnjik?

– Ne mogu ništa sa sigurnošću potvrditi! Odluka je samo Kluba gdje će igrati utakmice.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...