Karlović: “Javnost je danas vidjela njegov stil ponašanja! Neka se ispriča svim sportašima u Zadru”

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra došlo je do incidenta, odnosno, verbalnog sukoba između Ante Rubeše (Akcija mladih) i Davora Karlovića (HDZ).

Obojica su inače i članovi NO KK Zadar, postoji li mogućnost daljnje suradnje ova dva gradska vijećnika za boljitak kluba, ostaje za vidjeti.

Gospodine Karlović zašto je zaiskrilo između Vas i Ante Rubeše?

Na moje izlaganje na aktualnom satu gdje sam čestitao zlatnim dečkima našeg grada, ovaj puta brončanima na SP, jedriličarima braći Fantela, Rubeša mi je dobacivao s klupe da nisam normalan! Nakon toga predsjednik kluba vijećnika HDZ-a Damir Dado Burčul, nas je povukao da napustimo sjednicu.

Što se poslije dogodilo?

Nakon sjednice, Ante Rubeša me zaustavio i pitao što mi ovo treba. To je bilo suludo Rubešino pitanje. On se ponaša onako kako se već ponaša, to je javnost vidjela danas! To je Rubešin stil ponašanja! Odgovor sam mu da sam čestitao Mihovilu i Šimi Fanteli na brončanoj medalji. Međutim, Rubeša je dalje nastavio govoriti kako nije mislio na moje čestitke braći Fantela, nego na sliku parketa dvorane Jazine. Objasnio sam Rubeši kako je ta slika sramota, da ne želim sudjelovati u nečemu da se netko od naše djece ozljedi na takvom parketu! Odluka da djeca igraju na parketu koji viri i koji je opasan po život nije u ničijem interesu, pa niti u interesu KK Zadar! Rubeša je dalje nastavio govoriti kako sam ja član Nadzornog odbora KK Zadar i da ne smijem ništa prema vani iznositi, ali upravo što sam član NO KK Zadar, ne želim sudjelovati u tome da se netko ozlijedi na takvom parketu dvorane Jazine. Neka djeca odlukom NO treniraju u Jazinama, ali prvo neka se sanira ta dvorana, i tek nakon toga neka odvedu te momke u Jazine, ako oni već tako žele. Ja ne želim! O onome što ću ja govoriti kao gradski vijećnik, mi neće nitko govoriti, pa niti Ante Rubeša!

Znači niste za igranje u Jazinama?

Omladinski pogon KK Zadar nije trebalo preseliti iz ŠC Višnjik u Jazine, to je isto kao da ideš s konja na magarca! Ne slažem se da se bilo što igra u Jazinama! Nema sanitarnog čvora, ventilacije, parket je opasan po život.

Direktor KK Zadar David Gunjević je rekao kako će sanitarni čvor biti gotov do početka HT Premijer lige?

Pa neka ga napravi onda! Govorim vam o sadašnjem stanju Jazina, a to ste mogli svi vidjeti…

Kako surađivati dalje s Rubešom unutar NO KK Zadar?

Imam pravo na svoj glas i dižem ruku za prijedloge za koje mislim da su dobri ispred kluba HDZ-a. Grad Zadar i HDZ su uvijek stajali iza KK Zadar, a tako će biti i ubuduće. Očekujem da mi se Rubeša ispriča, ma meni se čak i ne treba ispričati, ali neka se ispriča braći Fantela i njihovom timu, njihovim obiteljima i svim sportašima u našem gradu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...