Policija još mora ispitati neke igrače KK Zadar zbog smještaja u hotelu ZaDar. Sokol: “Donijet ćemo zaključak ima li kaznenog djela ili se radi o nesavjesnom poslovanju!”

Još uvijek nije završena sapunica u predmetu oko navodno prevelikih iznosa smještaja igrača KK Zadar u hotelu ZaDar u Arbanasima, vlasnika Igora Musapa. Javnost želi znati hoće li nakon svega biti podignute kaznene prijave, ili će na kraju biti doneseno izvješće i predmet biti stavljen ad acta.

Zašto još nisu gotovi policijski izvidi, odgovorio nam je glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru Denis Sokol.

Policijski izvidi su pri samom kraju. Državno odvjetništvo je policiji točno preciziralo što se još treba utvrditi, kako bi se donio zaključak da li u konkretnom slučaju postoji osnovana sumnja na počinjenje kaznenog djela, ili je riječ o nesavjesnom poslovanju koje neće podlijegati kaznenoj odgovornosti, odnosno, neće ostvarivati obilježja nekog od kaznenog djela, ali će zasigurno utjecati u takvim slučajevima, da osobe koje tako posluju nisu kompetentne za odgovoran rad. Dakle, izvidi još nisu okončani, policija treba utvrditi još neke bitne činjenice odlučit će se je li riječ o sumnji na počinjenje kaznenog djela, ukoliko toga ne bude onda će ići izvješće. Policija još nije obavila obavijesne razgovore s nekim igračima KK Zadar, kazao nam je Denis Sokol.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...