Elon Musk tvrdi da je kupio Twitter kako bi pomogao čovječanstvu

Elon Musk se na Twitteru obratio oglašivačima pred preuzimanje tvrtke koju je kupio za 44 milijarde dolara i koju će, kako se očekuje, službeno preuzeti sutra. U pismu koje je objavio na Twitteru, Musk je rekao da je većina nagađanja o tome zašto kupuje Twitter bila pogrešna, prenosi Index.

– Razlog zašto sam kupio Twitter je taj što je za budućnost civilizacije važno imati zajednički digitalni gradski trg, gdje se o širokom rasponu uvjerenja može raspravljati na zdrav način, bez pribjegavanja nasilju, napisao je.

Musk je u pismu ustvrdio da ne kupuje Twitter kako bi zaradio više novca, već kako bi pokušao pomoći čovječanstvu koje voli.

Osim poštovanja zakona zemlje, naša platforma mora biti topla i gostoljubiva za sve, gdje možete odabrati željeno iskustvo prema svojim željama, baš kao što možete izabrati, na primjer, gledati filmove ili igrati videoigre za sve generacije. U osnovi, Twitter teži biti najcjenjenija platforma za oglašavanje na svijetu koja jača vaš brend i razvija vašu tvrtku, napisao je.

Jučer ušao u zgradu s umivaonikom u rukama

Musk je jučer objavio video na kojemu ulazi u zgradu Twittera s umivaonikom u rukama.

– Ulazim u Twitter. Let that sink in, napisao je. Sintagma “let that sink in” u doslovnom prijevodu bi značila “pustite taj umivaonik unutra”, a u svakodnevnom govoru na engleskom jeziku znači otprilike “neka ti se to slegne”.

Muskov bizarni video skupio je gotovo 30 milijuna pregleda u manje od dva sata, a gotovo milijun ljudi ga je lajkalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...