Nad zadrom (još) nisu viđeni NLO-i, riječ je o Starlink satelitima tvrtke SpaceX u vlasništvu Elona Muska

Brojni čitatelji javili su nam se sinoć u strahu i nevjerici kakva to svjetla vide na nebu iznad nas. Iako je veliki broj vidioca bio uvjeren da su nas (konačno, op.a) posjetili mali zeleni, to (na žalost, opet op.a) nije bio slučaj.

Riječ je, naime, o satelitima Starlink tvrtke SpaceX u vlasništvu Elona Muska, koji pružaju uslugu pristupa internetu diljem svijeta.

Kako je u orbiti više od nekoliko tisuća ovih satelita, tako u slučaju kada prelete nad nekim područjem ostavljaju zanimljiv obrazac svjetlećih točkica u nizu, što mnogima izgleda kao vanzemaljska pojava.

Starlink sateliti nalaze se u niskoj orbiti oko Zemlje, a glavna zadaća im je omogućiti pristup internetu na lokacijama gdje to infrastruktura ne omogućava.

Dakle, i dalje možete, koliko – toliko, mirno spavati i brinuti ovozemaljske brige. Za one vanzemaljske, izvjesno je, pričekat ćemo još neko vrijeme.

Iako, Baba Vanga je nagovjestila kako će Zemlju 2023. godine posjetiti neprijateljski nastrojeni izvanzemaljci, zbog čega će milijuni ljudi na Zemlji umrijeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...