Vaterpolisti Zadra večeras gostuju kod Mornara, Jovančević: “Cilj nam je zadržati našu djecu, da prerano ne odustaju od vaterpola”

Vaterpolisti Zadra 1952 nastupili su na kvalifikacijskom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu, na kojem su poraženi u sva tri susreta skupine B. Bolji od igrača Gorana Jovančevića bili su splitski Mornar, te zagrebački klubovi Mladost i Medveščak.

Jovančević je realnog razmišljanja nakon zagrebačkog turnira, ujedno je najavio i večerašnji dvoboj od 20 sati u Splitu kod Mornara, u zaostaloj utakmici 2. kola PH.

Turnir u Zagrebu je završio lošije nego što smo planirali, pogotovo utakmica s Medveščakom u kojoj smo se praktički potpuno raspali, u tom dvoboju nedostajao nam je Roko Jurišić. U druga dva susreta, najprije je Mladost bila za mrvicu bolja, dok smo s Mornarom odigrali u granicama naših mogućnosti. Kup nam je poslužio kako bi se dodatno uigrali, jer smo kasno počeli s pripremama. Večeras igramo u gostima kod Mornara, optimist sam, uostalom, svaka utakmica donosi novu priliku za pobjedom, želimo odigrati najbolje što znamo, a ukoliko se ukaže prilika, svakako ćemo je iskoristiti. Naš cilj je zadržati u ovom sportu našu djecu koja su talentirana, kako nam se ne bi događalo da nam prerano odustaju od vaterpola, zaključio je Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...