Zadrani spremni razbiti Kamen, Jordan: “Favoriti smo, ali koncentracija nam ne smije pasti!”

Nakon prvenstvene stanke od dva tjedna, u subotu 8. listopada od 15.30 sati nogometaši HNK Zadra na igralištu Stanovi dočekuju dvanaestoplasirani Kamen iz Ivanbegovine u utakmici sedmog kola 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja).

Utakmicu će suditi Mišo Krešić iz Metkovića.

Zadrani su još uvijek bez poraza i trenutno se nalaze na drugom mjestu ljestvice sa 14 bodova, dva manje od vodećeg Uskoka iz Klisa.

Utakmicu protiv Kamena najavio je napadač HNK Zadra Marko Jordan (32), koji smatra kako su u subotu favoriti, ali i dodaje kako im koncentracija ne smije pasti.

Igramo na svojim Stanovima i ne zanima nas ništa osim nova tri boda! Puno smo kvalitetniji od gostiju iz Ivanbegovine, uostalom, to smo pokazali i lani kad smo ih uvjerljivo dobili oba puta, dobro smo trenirali u ovoj pauzi i potpuno spremni krećemo u nove izazove. Moram kazati da se na ovakvim, nazovimo, malim utakmicama gubi prvenstvo, tako da nam koncentracija mora biti na maksimalnom nivou, cilj nam je ulazak u viši rang, dok će naš glavni konkurent za prvo mjesto biti Uskok Klis. Nadam se da će naši navijači doći na Stanove u velikom broju i podržati nas, zaključio je Jordan.

U ostalim utakmicama sedmog kola 3.NL-jug sastaju se:

GOŠK Dubrovnik – Primorac Biograd
Hrvatski vitez – Junak Sinj
Zagora Unešić – Uskok Klis
Vodice – Urania
GOŠK Kaštela – Sloga
Neretvanac – Neretva
Split – Zmaj

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...