Ćiro za Antenu pred Maroko: “Do moga kur*a možeš doći, idemo polako, ali sigurno!”

Hrvatska nogometna reprezentacija od 11 sati po hrvatskom vremenu dvobojem protiv Maroka počinje nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru. Izabranici Zlatka Dalića u obranu svjetskog srebra iz Rusije prije četiri godine kreću u gradu Al Khoru na stadionu Al Bayt kapaciteta 60 tisuća mjesta. Na tribinama se očekuje oko tisuću i pol hrvatskih navijača, dok bi navijača Maroka moglo biti i preko 10 tisuća. Utakmicu će suditi Argentinac Rapalini. Hrvatska će vjerojatno nastupiti u sljedećem sastavu: Livaković, Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa, Modrić, Brozović, Kovačić, Vlašić, Perišić i Kramarić.

Legendarni 87-godišnji Miroslav Ćiro Blažević za Antenu je najavio utakmicu s Marokom.

Ćiro kako ocjenjujete prvih nekoliko utakmica na Mundijalu?

– Po ovome što sam do sada vidio morali bi biti prvaci svijeta! Pa ne valja niti jedna reprezentacija osim Francuske u p…u materinu, smiješno!

Što mislite kako bi se trebala postaviti hrvatska reprezentacija protiv nezgodnog Maroka?

– Tebe bi za centarfora stavio i odmah bi sve bilo riješeno! Što ja imam misliti, Dalić misli i to previše, nemam tu ja što misliti i komentirati, ja samo mogu držati palčeve da imamo postotak neophodne sreće, i da riješimo utakmicu u svoju korist!

Možemo li do zlata?

– Ma do moga k…a možeš doći! Polako ali sigurno, pa ćemo vidjeti do kuda će nas to dovesti. Ne mogu biti idiot i prognozirati nešto u nogometu, ma tko može unaprijed prognozirat rezultat, nogomet je najčarobnija stvar na svijetu!

Luka Modrić, puno se od njega očekuje?

– Luka uvijek opravdava svoj renome, to je njegova karakteristika, zbog toga i je toliko veliki.

https://vm.tiktok.com/ZMF9dd9nF/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...