Jusup najavio utakmice, o plaćama kazao:”Sada bih to prešutio!”

Trener KK Zadra Danijel Jusup održao je konferenciju za novinare pred dvije nadolazeće gostujuće utakmice njegove momčadi. Prva je u subotu 26. studenog od 21 sat, u Maloj dvorani Tivoli u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije u susretu 8. kola ABA lige, nakon čega slijedi utakmica protiv Zaboka u ponedjeljak 28. studenog od 19 sati, u dvoboju 9. kola HT Premijer lige.

Zadrani su trenutno u regionalnom natjecanju na petom mjestu ljestvice, s omjerom pobjeda i poraza 4-3, Cedevita Olimpija je sedma uz omjer 4-2, ali i jednu utakmicu manje odigranu.

Ovaj tjedan smo iskoristili kako bi se pokušali oporaviti od poraza protiv Budućnosti. Čampara i Šantelj su se vratili nakon ozljeda, kako sada stoje stvari mislim da ćemo nastupiti u kompletnom sastavu. Lakić je radio po posebnom programu, bio je natučen s hematomom, ali kažem još jednom, mislim da ćemo istrčati u Ljubljani kompletni, to je nešto što mi puno olakšava posao. Svaka utakmica u ABA ligi je teška, i od svakog protivnika se može izgubiti. Cedevita Olimpija je momčad koja igra Eurocup, ali imaju puno problema s povredama, posljednje utakmice su igrali u više nego nekompletnom sastavu. Bez obzira na to, jaka su ekipa. Moramo ući u utakmicu maksimalno kako bi se izliječili od poraza protiv Budućnosti, da vratimo samopouzdanje, te da pružimo najbolje što možemo. Za što će to biti dovoljno, ostaje nam za vidjeti.

Nakon Ljubljane slijedi gostovanje kod Zaboka u Prvenstvu Hrvatske, u kojem KK Zadar ima omjer 7-1, te zajedno s Cibonom dijeli prvo i drugo mjesto na ljestvici, dok je Zabok posljednji dvanaesti s omjerom 1-7.

Bit ću iskren, još ih nisam gledao, pomoćnici mi rade pripremu te utakmice i informiraju me o svemu. Nakon utakmice u Ljubljani ću napraviti pripremu za njih, ali ono što znam je da su dobili novog trenera, i da su Splita “držali na konopcima”. Igraju na svom terenu i morat ćemo se sigurno oznojiti, ako ih mislimo dobiti!

Uslijedilo je pitanje Danijelu Jusupu jesu li plaćeni igrači kojima je kasnila plaća?

Rekao sam ono što sam mislio, držati ću se parketa i neću se previše oko toga petljati. Ako bude nekad trebalo, onda ću reći! Sad bih to prešutio, da se pokušamo koncentrirati na utakmice.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...