Na Županijskoj sjednici Pupić Bakrač prijetio Longinu i HDZ-u: “Bit će hapšenja, doći će do nestanka HDZ-a!”

Danas je u Centru za razvoj i edukaciju u Poličniku održana 9. sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Na sjednici su sudjelovali vijećnici svih zastupničkih klubova, a  vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač dotakao se pitanja županovog putovanja u Čile. Naime Pupić Bakrač je pitao župana Longina tko je i kako financirao njegov put u Čile, insinuirajući pritom da je župan otišao na odmor sa suprugom na račun Županije. Također, optužio je župana Longina da je četiri puta odlazio na privatni put u Kinu na račun Županije.

– Koja je svrha tog posjeta župana Čileu? Na čiju inicijativu ili poziv je posjet organiziran? Tko je, kako i koliko platio taj izlet? Kažem izlet jer je župan na račun Županije četiri puta letio u Kinu, vraćao se s vrećom obećanja o ulaganju Kineza u Zračnu luku, u Gaženicu u električne autobuse u Liburniji, a ništa od toga nije ostvareno, osim dobrog provoda. Nije da nismo upozoravali na županove šarene laži pa zato molim župana Longina da nas informira o tom putovanju, zaključio je Pupić Bakrač.

Pupić Bakrač osvrnuo se i na  presudu kojom ga je Općinski sud u Zadru oslobodio krivnje za prijetnju županu Longinu, rekavši kako je to montirani sudski proces protiv njega. Budući da se na današnjoj sjednici odlučivalo o imenovanju Antuna Dražine na mjesto čelnika PU Zadarske, Pupić Bakrač se u svom govoru osvrnuo na njega, nazvavši ga psihopatom a zadarsku policiju kriminalcima. Na kraju svog govora, Pupić Bakrač je HDZ-ovim vijećnicima prijetio hapšenjem.

– Doći će do toga da će desetci ljudi biti uhapšeni, to će morat pratit USKOK i DORH. Doći će do nestanka HDZ-a jer se niste riješili kriminalaca. Vi ćete s takvima u propast i u provaliju, zaključio je Pupić Bakrač.

Župan Longin odgovorio je kako Pupić Bakrač uvijek koristi govornicu u najgorem obliku te pobio njegove tvrdnje.

– Ne znam baš da je načelnik Dražina psihopat i da su u policiji kriminalci, ali znam da to misli možda zato što njegov kandidat, za kojeg je lobirao nije postao načelnik PU. Nitko ne prijeti hapšenjem osim njega, a svi znamo tko je jedan jedini lopov u Zadru koji je sve što ima stekao krađom, naravno to je on. Neće me ispitivati o mom privatnom putu, gdje sam bio i što sam radio dok ja sebi sam plaćam put, neću njemu polagati račune. Kad mi on bude plaćao put, tad će me to moći pitati, poručio je Božidar Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...