Poznato nešto više detalja oko eksplozije u Preku; Brižić: “Pravo je čudo da nitko od susjeda i prolaznika nije ozlijeđen”

Poznato je nešto više detalja oko eksplozije koja se dogodila u Preku na otoku Ugljanu u petak oko 18.30.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, eksplodirala je plinska boca koja je gotovo do temelja uništila jednu kuću.

Portal Naši školji izvještava kako je u krugu od 150 metara oštećeno još najmanje desetak kuća, a tragovi izbijenih prozora, vrata, cigle, komadi betona razbacani su po vrtovima i maslinicima jedne od najprometnijih ulica u Preku.

Glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin potvrdila je kako je 75- godišnji vlasnik kuće u kojoj se dogodila eksplozija s teškim ozljedama u vidu opeklina završio u Općoj bolnici Zadar.

Riječ je zapravo o tri kuće u nizu, a ova u sredini u kojoj se dogodila eksplozija potpuno je uništena. Druga također ima velika oštećenja, ali najvažnije je da nitko od susjeda ili slučajnih prolaznika nije ozlijeđen. Zapravo je to pravo čudo, komentirao je načelnik Općine Preko Jure Brižić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...