Uoči Dana sjećanja predavanje i izložba u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II.

Uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u tradicionalnoj suradnji Klasične gimnazije Ivana Pavla II. i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Zadarske županije 16. studenoga s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Klasične gimnazije Ivana Pavla II. bit će organizirano predavanje o Domovinskom ratu.

Ove godine predavanje će održati članice Udruge žena u Domovinskom ratu – Zadar: Ivana Haberle, Mladenka Franković, Klaudija Pinčić i Dušanka Jović, koje će učenicima i djelatnicima Škole progovoriti o svom iskustvu i doživljaju ratnih događanja te vlastitom doprinosu u obrani Domovine.

Od ponedjeljka 14. studenoga u prostorijama Škole bit će postavljena i prigodna izložba ratnih fotografija Udruge žena u Domovinskom ratu – Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...