Bivši direktor KK Zadar, Žilavec poručio: “Revizija je pokazala da je sve čisto, a što sad?!”

Poznato je, kako analizom rezultata i izvida ŽDO u Zadru nije utvrđena osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela u poslovanju KK Zadar koje se progone po službenoj dužnosti, konkretno radi se o “aferi smještaj”.

U čitavu priču bio je uključen i bivši direktor kluba Željko Žilavec koji je imao i još nešto za poručiti, smatra kako mu je sve namješteno od sadašnje garniture koja vodi KK Zadar.

– DORH je rekao svoje i sve je čisto! Netko očito ne može shvatiti da je sve u redu. Ispao sam kriminalac, a s druge strane revizija je pokazala kako je sve čisto, pitam vas, a što sad?! Ispada da su razlozi moje smjene izmišljeni. Tužba? Moram vidjeti što i kako s mojim odvjetnicima, jer za svaku tužbu zbog klevete postoji određeno vremensko razdoblje, odvjetnici su mi rekli da je rok tri mjeseca od dana objave navodne klevete, koja je bila u lipnju ili srpnju ove godine, čekao sam rješenje DORH-a koje je došlo puno kasnije. Trenutno sam bez posla, primanja na Zavodu za zapošljavanje su pri kraju i prije svega moram misliti na svoju egzistenciju, ne želim više s takvim ljudima uopće ulaziti u bilo kakav kontakt, niti se naganjati preko suda. Ljudima koji su preuzeli klub sada sam zbog financijskih problema kriv ja, pa dugovi i tako dalje. Znam s kim imam posla, ne želim uopće imati bilo kakav kontakt sa sadašnjim vodstvom kkluba i s NO KK Zadar, kazao je Žilavec.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...