Zaigraj virtualnu igru Escape Forest, punu zagonetki i prepreka

Zamisli da se nalaziš u gustoj šumi, pada mrak i sve je čudno, puno zagonetki i prepreka… Gdje je izlaz? Tko ti može pomoći? Zaigraj Forest Escape i virtualno postani vrstan pustolov!

Pred tobom se nalazi uzbudljiva igra ESCAPE FOREST s nekoliko jednostavnih pravila. Put kroz šumu prikazan je slikovito sa zadacima a na tebi je da točnim rješenjima dođeš do izlaza iz šume prije nego padne noć. Put do izlaza ipak nije jednostavan jer moraš poznavati bogat biljni i životinjski svijet. No vjerujemo da ćeš ti to moći uspješno savladati!

Za igru je potrebno pratiti upute, tipke ili ključeve koji su zapravo rješenje zagonetki. Ako nešto ne razumiješ ili trebaš pomoć, na raspolaganju je tipka kojom možeš zatražiti savjet. Ili ako poželiš znati više ili otkriti zanimljivost, pojavit će se simbol kojeg možeš pratiti. Inače, stvarne escape room avanture su grupne pa okupi obitelj ili prijatelje i zajedno se zabavite!

Autorica igre je Alicja Maciejewska, volonterka koja je u sklopu Europskih snaga solidarnosti provela deset mjeseci u Biomu pridonoseći popularizaciji zaštite prirode svojim znanjima i vještinama.

“Cilj kreiranja ove igre bio je spojiti mlade ljude s prirodom kroz zabavu. Pokušala sam potaknuti ljude da obrate više pozornosti na to što se događa oko njih kada krenu u šetnju, te da primjete golemu raznolikost života oko nas, ali i da osjete odgovornost za njegovu zaštitu”, objasnila je Alicja Maciejewska.

Igra se nalazi na linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...