Dugogodišnji pretplatnik Pero Bašić: “Dok je David Gunjević u KK Zadru neću dolaziti, neka nabavi lovu i pronađe sponzore!”

Ima navijača KK Zadar koji su dugogodišnji pretplatnici, ali koji su ipak odustali od dolaska na utakmice u dvoranu Krešimir Ćosić. Jedan od njih je i 71-godišnji Pero Bašić, koji na utakmice dolazi još od davne 1972. godine, imao je svoje mjesto i na zapadnoj tribini dvorane Jazine. Pero je još iz vremena starih Jazina na zapadnoj tribini sjedio skupa sa svojim velikim prijateljem Mišom Adumom, koji je isto tako odustao od dolaženja na utakmice KK Zadar.

Ne dolazim više na utakmice zato što je bez razloga poskupjela Press VIP tribina, i to s 500 na 800 kuna! Press Vip nije nikakvo elitno mjesto, nikakvo najbolje mjesto, ništa nije poskupjelo nego samo tu gdje ja sjedim. Ne znam koji je razlog poskupljenju, je li se on htio riješiti nekih faca koje mu nisu odgovarale, ne znam. Ne znam tko je tražio da ta tribina toliko poskupi. Ne dolazimo više na utakmice niti ja, a niti moj 36-godišnji sin Mario. Ove godine sigurno neću doći na utakmice, ali ako se naviknem više ne dolaziti, možda i iduće sezone neću doći. Uglavnom, dok god KK Zadar vodi direktor David Gunjević nema šanse da dođem! Dao sam sinu na volju da odlučuje o tome hoće li ići na utakmice, ali ne dolazi ni Veljko, evo i Šime iako još dolazi govori da neće više, ali već ih je poprilično odustalo dolaziti, to je samo ono da te netko jebe u zdrav mozak! Znam da 800 kuna za cijelu godinu nije neka velika lova da će te oboriti s nogu, ali bespotrebno je, razumiješ? Da je Gunjević rekao da će sve tribine poskupjeti sto posto ne bi bilo problema, ali mjesta iza koša nisu poskupjela, već čak i pojeftinila deset kuna, gornje tribine isto tako imaju nekakve popuste. Govore da je Press Vip kao neka najbolja elitna tribina, ma koja elitna tribina?! Iz najvišeg reda u Press Vipu ne vidiš niti aut liniju od zapisničkog stola. Da sam u rujnu prošle godine kupio pretplatu, to bi mi bilo 50. godina kao pretplatnik. Moj prijatelj Mišo Adum davno je predvidio sve ovo, i već pet, šest godina ne ide više na utakmice, govori Pero, te se dotaknuo i direktora Davida Gunjevića:

Rad uprave KK Zadar ocjenjujem ne s nulom, nego ispod nule! Posao direktora Gunjevića nije da se hvali rezultatima momčadi, zna se što je njegov posao, a to je da nabavi lovu i pronađe sponzore! Ovo sad je samo prelijevanje iz šupljeg u prazno. Budućnosti Kluba nema bez nekog strateškog partnera ili prodaje Kluba! Sponzore treba pronaći, Hrvatska je na tržištu od pola milijarde ljudi, neka nađu čovjeka koji će dovesti sponzore. Danas jedan nogometaš, i to niže kategorije, košta više nego KK Zadar zajedno sa svim dugovima, kritizira Bašić, i za kraj komentira rezultate momčadi:

Rezultat je bolji od same igre, jer igra nije nešto bajna. Nemam pojma zašto imamo toliko pobjeda, ali rezultati su iznad očekivanja. U ABA ligi se napravio jedan bljesak samo da ne strepiš za ostanak, dok pored Cibone nemamo šanse osvojiti ni Prvenstvo Hrvatske, a ni Kup Krešimir Ćosić. U četvrtfinalu Kupa teško ćemo proći Cibonu. Hrvatsku ligu, ovakva kakva je, najbolje bilo ne igrati, jer ona je samo trošak. Moraš tu platiti putovanja, kotizacije, troškove sudaca i registracije, dok je ABA liga mukte, iako oni hoće odustati od regionalne lige, zaključio je dugogodišnji pretplatnik Pero Bašić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...