Počinje Konverzacijski tečaj engleskog jezika Global Connections Zadar, prijaviti se možete već sutra

U ponedjeljak 23. siječnja svi zainteresirani mogu se prijaviti na Konverzacijski tečaj engleskog jezika Global Connections Zadar putem prijave na QR Code na posteru ili osobnim dolaskom na adresu ulica Lovre Matačića (Put Nina 3) od 19:30 do 20:30.

Grupni konverzacijski tečaj trajat će 15 tjedana, a plan je da se održava 1 sat tjedno, gdje će učenici moći vježbati svoj engleski jezik kroz razgovor dok se grupno razgovara o aktualnim događajima. Tečajeve će voditi Brian Stout. Odrastao je u Minnesoti, SAD, studirao interkulturalne studije i stekao TEFL diplomu da predaje engleski kao strani jezik,  a u Zadru sa suprugom Debby i petero djece preselio se prije pet godina. Ova obitelj aktivno sudjeluje u društvenim aktivnostima u Zadru ,vole upoznavati ljude, i kao što kažu Zadar im je jednostavno prekrasan grad, klima, zrak i more. Brian je predavao konverzacijski engleski oko deset godina i u Skoplju, Makedonija te je stekao brojna iskustva u neformalnom i prijateljskom predavanju engleskog jezika.

Konverzacijski tečajevi engleskog jezika Global Connections Zadar održavat će se četvrtkom (može biti i drugi dani po dogovoru s polaznicima) od 18 do 19 sati i od 19:30 do 20:30 na adresi Lovre Matačića, Put Nina 3, u prostorima Baptističke crkve u Zadru koja im je ustupila svoj prostor. Brian planira kroz tečajeve razgovarati o temama kao što su Svjetsko prvenstvo i sjajna hrvatska nogometna reprezentacija, međusobni odnosi, hrana i kuhanje, poslovi i životopis, život i kultura, svrha života, obitelj i razne druge teme. Prijave su u ponedjeljak, 23. siječnja od 19:30 do 20:30, a 15-tjedni grupni konverzacijski tečaj koštat će 50 eura za cijeli semestar.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...