Milin: “Imam informaciju da KK Zadar ima zaposlenika kao Cibona i Split zajedno!”, Dukić: “Očekujem izvještaj direktora tko je na platnoj listi!”

Gradski vijećnik Bruno Milin na današnjoj je sjednici Gradskog vijeća iznio interesantne informacije vezane uz Košarkaški klub Zadar.

Nedavno sam bio na sastanku u Jazinama s nadzornicima Košarkaškog kluba Zadar. Imate li vi gradonačelniče informaciju koliko zaposlenika trenutno ima u KK Zadru, jer ja sam čuo da ih ima više nego Cibona i Split zajedno. To može biti razlika u jednom , dva… Onda se dijele otkazi, pa se povlače otkazi…, situacija nije dobra. Na koji način  uvesti reda u tu instituciju, u to naše dijete koje je rođeno odmah iza Drugog svjetskog rata, još nije umrlo i ja se nadam da neće, kazao je Milin.

Odgovorio mu je gradonačelnik Branko Dukić.

Nemam takvu informaciju, ali, dapače, očekujem izvještaj direktora o utrošenim sredstvima i borju zaposlenika te koji su od njih na platnoj listi. To treba reći. Ono što mogu reći je da su bili kod mene i pokušavamo iznaći sredstva da klub ide dalje i da im ja pomognem koliko mogu, odgovorio je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...