Mladen Grdović u Krešinom domu spreman pjevati besplatno za pomoć KK Zadar: “Došli bi svi moji prijatelji, Klub ne smije propasti!”

Zadarski glazbenik Mladen Grdović (65) je zabrinut za budućnost KK Zadar, uostalom, kao i svi kojima je Klub u srcu. Popularni Cule spreman je skupa sa svojim prijateljima održati koncert za pomoć KK Zadar u dvorani Krešimir Ćosić, ali očekuje ruku pomoći i od Turističke zajednice Grada Zadra.

– Nažalost, sponzora više nema kao nekada, KK Zadar može spasiti samo nekakav strani investitor s kapitalom, koji ne smije biti većinski vlasnik. Imamo odlične navijače koji su razočarani zbog svega. Spreman sam pjevati u dvorani Krešimir Ćosić čiji bi sav prihod od ulaznica išao KK Zadar! Na tom koncertu pozvao bih sve naše zadarske pjevače Đanija Maršana, Zorana Jelenkovića, Davora Pekotu i ostale, svi oni bi sigurno došli, nema šanse da bi netko od njih odbio. Isto tako, garantiram da bi se tom zajedničkom koncertu za spas KK Zadra odazvali i moji prijatelji Vlado Kalember, Jurica Pađen, Lidija Bačić, Ivan Zak, Ivana Kovač, Mejaši, a i svi ostali koji vole naš grad. Sve to bi trebala organizirati i pokrenuti Turistička zajednica Grad Zadra i direktor Mario Paleka, ali i gradonačelnik Branko Dukić. Turistička zajednica, koja je zaradila milijarde prošle godine, bi mogla pozvati Petra Grašu, Jelenu Rozgu i druge koji su pjevali na Adventu, svi oni su zaradili velik novac, tako da mogu jednom i mukte pjevati za KK Zadar! Koncert za pomoć KK Zadru bi trebalo organizirati u Krešinom domu dok ne počnu velike vrućine, dakle, najkasnije deset dana nakon korizme. Jednostavno moramo pomoći Klubu da ne propadne, jer igrači ga se spremaju napustiti, i imali bi potpuno pravo, zaključio je Mladen Grdović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...