Na natjecanju WorldSkills u Ekonomskoj školi najbolji rezultat imali Sara Begonja, Magdalena Dražić, Zvonimir Jurica i Iva Josipa Marić, plasirali se na međužupanijsko

Školska natjecanja WorldSkills Croatia 2023. održana su u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi od 30 siječnja do 1. veljače 2023. u disciplinama Poduzetništvo, Tajnički poslovi i Prodajne vještine. U disciplini Poduzetništvo natjecali su se timovi sastavljeni od dva učenika, a ostale discipline su pojedinačne.

Kako su izvijestili iz ove zadarske srednje škole, iz Poduzetništva natjecali su se ovi timovi: Karla Martinović i Marina Kožul (4A), Sara Begonja i Magdalena Dražić (4B), Hana Ciglar i Dora Vujnović (4D). U Tajničkim poslovima Žanamari Števanja (4H) i Zvonimir Jurica (4h), a u Prodajnim vještinama Anđela Bilaver (2E) i Iva Josipa Marić (3E).

Najbolji rezultat i plasman na međužupanijsko natjecanje u ožujku 2023. godine osvojili su Sara Begonja i Magdalena Dražić (mentorica Katijana Rajčić), Zvonimir Jurica (mentorica Vesna Bulić), Iva Josipa Marić (mentorica Antica Klarin).

– Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar bit će domaćim Međužupanijskog natjecanja WorldSkills Croatia 2023 u disciplinama Tajnički poslovi 10. ožujka 2023. i Poduzetništvo 17. ožujka 2023. Zahvaljujemo na sudjelovanju natjecateljima, mentorima, kao i svima koji su doprinijeli u pripremi i organizaciji natjecanja. Čestitamo pobjednicima i želimo im puno uspjeha u daljnjem natjecanju!, napomenuli su iz Škole.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...