FOTO U Obrtničkoj školi Gojka Matuline održano natjecanje za frizere, na regionalno natjecanje odlazi Helena Klarić

Frizerski praktikum Obrtničke škole Gojka Matuline bio je epicentar događanja jer se u njemu još jednom održalo školsko Worldskills natjecanje iz discipline frizerstvo.

Kako su objavili iz Škole, natjecali su se učenici Josipa Mrkić, Tonka Ostojić, Franka Šimunić, Elena Golem, Kristina Popović, Mihaela Rašin, Mia Ivčić, Iva Jurlina, Magdalena Vidaić, Danijela Blaslov, Helena Karić, Marko Milutin i Petra Jukić.

– Zahvala našim majstoricama frizerkama Marijani Pavić i Marijani Kanjer koje su uz našu profesoricu Mariju Barišić Vidaković pomogle izabrati najbolji rad. Zadaci su bili hladna trajna ondulacija, izvlačenje pramenova i oblikovanja kose u dnevnu frizuru bez upotrebe električnih uvijača. Kao i uvijek dosad presudile su nijanse, a naša predstavnica na regionalnom Worldskills natjecanju je učenica Helena Karić. Bravo za sve natjecatelje i njihove mentorice Marinu Kuštera i Doris Perinović! Svi su pokazali zavidno znanje i vještinu, a našu Helenu i njenu mentoricu Marinu bodrimo na regionalnom natjecanju u ožujku!, navode u objavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...