S radom započeo restoran Opće bolnice Zadar, otvoren za dežurne zaposlenike

Uprava Opće bolnice Zadar dovršila je projekt opremanja i stavljanja u funkciju bolničkog restorana te je isti s jučerašnjim danom započeo s radom.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 2.500.000,00 kuna, a financirana je iz vlastitih sredstava, decentraliziranih sredstava za decentralizirane funkcije u zdravstvu i putem sredstava Ministarstva zdravstva.

Restoran površine 356 m² ima ukupno 70 sjedećih mjesta.  Prostor restorana je podjeljen na pet dijelova. Kompletan prostor je multifunkcionalan te pomicanjem i zatvaranjem kliznih stijena postoji mogućnost njegova korištenja za različite potrebe. Restoran je dnevnog tipa u kojem se služe gotova jela pripravljena u bolničkoj kuhinji.

U prvoj fazi otvaranja restorana, isti je otvoren za dežurne zaposlenike dok će tijekom narednog razdoblja restoran zadovoljiti sve ostale potrebe za prehranom svih bolničkih djelatnika.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...