Daniel Radeta traži od gradonačelnika Dukića da smijeni Željka Žilavca jer ne ispunjava kriterije za ravnatelja Zadarskog sporta

Predsjednik zadarskog SDP-a i Kluba vijećnika, Daniel Radeta traži od gradonačelnika Branka Dukića da smijeni novoizabranog direktora Ustanove Zadarski sport Željka Žilavca jer nije ispunio kriterij natječaja i nema 5 godina iskustva na rukovodećoj poziciji. Radeta u svom zahtjevu na Facebooku navodi da je imenovanje Žilavca na tu poziciju bio test na kojem je HDZ još jednom pao. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

– RAZOTKRIVANJE NEZAKONITIH FANTAZIJA
Kada sam tražio ostavku Jurice Dilbera sa mjesta ravnatelja Ustanove Zadarski sport, bio sam svjestan da izbor novog ravnatelja navodi na samo jedno ime. HDZ je tražio radno mjesto za Željka Žilavca. Znajući kako Željko Žilavec ne ispunjava kriterije po natječaju za to radno mjesto, prihvatio sam njihove nezakonite fantazije kao izazov i svojim postupcima omogućio HDZ-u novo imenovanje. Bio je to test. HDZ je još jednom naivno zagrizao ješku.

Željko Žilavec je bio direktor KK Zadra 4 godine, 9 mjeseci i 16 dana. Dakle, bivši direktor ne ispunjava kriterij natječaja i nema 5 godina iskustva na rukovodećoj poziciji. Pozivam Gradonačelnika da istog trena smijeni novoizabranog ravnatelja i Upravni odbor koji ga je svjesno i protuzakonito postavio na ovu funkciju!

ps. unapređivač prodaje, trgovački putnik, šef paletara, voditelj smjene u šanku, voditelj recepcije nisu rukovodeće pozicije!, navodi Radeta u svojoj objavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...