Grad Zadar objavio javni poziv za ulaganje u Zonu Crno

Grad Zadar, osnivač Gospodarske zone Crno, objavljuje Javni poziv za iskazivanje interesa za ulaganje u GZ Crno.

Budućim investitorima na raspolaganju je 5 kaseta ukupne veličine 25 ha opremljenih kompletnom komunalnom infrastrukturom.  Uvjeti gradnje i korištenje prostora u zoni detaljno su utvrđeni Prostornim planom uređenja Grada Zadra te Urbanističkim planom uređenja Gospodarske zone Crno.

Cjelokupno područje zone inače obuhvaća površinu od gotovo 400 ha što ovu Poslovnu zonu svrstava među najveće u Hrvatskoj. Atraktivnost zone leži u njezinoj izvrsnoj prometnoj povezanosti i geostrateškom položaju; spojena je na brzu cestu i autocestu Zagreb – Zadar – Split, od Zračne luke udaljena je tek 3 km, od pomorske luke Gaženica – 4 km. Nadomak Zone leži urbana aglomeracija Zadra, grada koji je spona sjevera i juga Hrvatske i dinamično turističko središte.

Položaj zone i obuhvaćene katastarske čestice možete pogledati ovdje. Ulagače bi trebale privući poticajne mjere i olakšice koje će, analizirajući iskazani interes i uvjete na tržištu, definirati Grad Zadar.

Pozivaju se poduzetnici da svoj interes za ulaganjem u GZ Crno iskažu popunjavanjem anketnog obrasca. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 023/627-793 i na e-mail:[email protected]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...