Igor Jelenić Toto pozvao sve na koncert u spomen na Tomislava Ivčića, ali je skeptičan: “Da dođu Ceca, Brena ili Kitić bilo bi krcato, mladi idu na cajke!”

Na terasi caffe barova Kult i Dišpet u Varoši večeras u 21 sat bit će održan koncert “Sjećanje na Tomislava Ivčića”. Koncert priređuju zadarski pjevači u spomen na ovog glazbenika kojem se u subotu, 4. ožujka obilježava 30. obljetnica smrti. Nastupaju Mario Marić, Šime Ivčić, Duje Stanišić, Stipe Štrkalj, Ivan Ive Županović i klapa Diadora.

Voditelj programa je Igor Jelenić Toto (59), koji je pozvao sve kako bi se prisjetili Tomislava Ivčića, velikana zadarske i hrvatske glazbe, ali je malo skeptičan što se tiče odaziva samih Zadrana:

– Očekuje nas jedan lijepi ugođaj, vodit ću večerašnji program koji počinje oko 21 sat, pripremio sam dosta toga o životu Tomislava Ivčića, a to ću i pročitati svima koji večeras dođu. Nadam se da će odaziv ljudi biti velik, večeras ćemo zapravo vidjeti koliko to Zadrana zapravo ima! Tomislav Ivčić je naša legenda, u Zadru se posljednje vrijeme ništa nije organiziralo njemu u spomen. Tomislav je bio legenda isto kao što su to Giuseppe Pino Giergia i Krešimir Ćosić i lijepo je što ćemo se prisjetiti njega. Njegova pjesma “Večeras je naša fešta” možda je i njegova najbolja pjesma koju pjevaju i oni koji nisu Dalmatinci.

Očekujem li veliki odaziv ljudi? Da kojim slučajem dođu Mile Kitić, Ceca ili Lepa Brena odmah bi bilo krcato i tražila bi se karta više, ali pošto je to naš velika legenda Tomislav Ivčić, malo sam skeptičan! Ima još Zadrana koji slušaju i vole njegove pjesme, nažalost, neki od njih već su i ostarili, i vjerujem da će oni doći.  Moram kazati da se Zadar promijenio, u moje vrijeme smo slušali klape i naše pjevače Marinu Tomašević, Mladena Grdovića, Duška Lokina i tako dalje. Sada ovi mladi idu na cajke, ali pozivam ih neka dođu večeras, zaključio je Toto.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...