Iva Bokanović o razlozima poraza u Posedarju: “Prema sastavu kojeg je odredio trener Blatnjak, evidentno je da u prvom planu nije bio rezultat!”

Nakon još jednog poraza HNK Zadra od Hrvatskog viteza u Posedarju i to u razmaku od svega jedanaest dana, Klubu sa Stanova treba dati podršku!

Za komentar smo upitali predsjednicu Kluba Ivu Bokanović koja je pozitivna uoči nadolazećih utakmica:

– Prema sastavu koji je odredio trener Dragan Blatnjak evidentno je da u prvom planu nije bio rezultat. Prigodu su dobili igrači s manjom minutažom, uglavnom mladi na koje ozbiljno računamo u perspektivi. HNK Zadar je i u navedenom sastavu išao na pobjedu, ali je jedna lopta presudila u korist Hrvatskog viteza na čemu im čestitam. Pred nama je utakmica u Makarskoj koju igramo protiv Zmaja u subotu. Nadam se da će svi igrači biti spremni i da ćemo pružiti igru u kojoj smo uživali u utakmici protiv Junaka, kazala je Iva Bokanović.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...