Katarina Mičanović i Sara Smolić predstavile Babysteps program, nešto posve novo u našem gradu!

Babysteps program, autorski koncept Ivane Štedul, program je poticanja ranog razvoja za bebe do godine dana i djecu od 1-3 godine i kao takav jedini je koncept poticanja ranog senzo-motoričkog razvoja bebe i djece kroz fizio i radnoterapijske postavke u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Od prosinca prošle godine ovaj program imamo i u Zadru, a voditeljica franšize je Katarina Mičanović. Upravo je ona, zajedno sa Sarom Smolić, fizioterapeutom, bila gošća emisije “Zdravljak” na Anteni Zadar gdje su predstavile Babysteps program i sve pogodnosti koje donosi za bebe i njihove roditelje.

– Glavna misija djelovanja BABYSTEPS programa poticanja ranog razvoja je nužna i aktivna edukacija roditelja u svim bebinim aktivnostima: roditelje educiramo o fiziološki ispravnim pokretima te načinima maksimalog poticanja senzo-motoričkog dječjeg razvoja u vlastitom domu. Također ih educiramo o načinima ispravljanja onih aktivnosti koje su naučene na krivi način te ponovnom učenju aktivnosti na pravilan način, rekle su nam, između ostalog.

Sve ostale zanimljive detalje poslušajte u emisiji.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...