Napravila kaos u pošti zbog reda na šalteru, pljuštale uvrede

Žena (55) je proglašena krivom i osuđena zbog nereda kojeg je počinila u poštanskom uredu u Đurđevcu u siječnju oko 13.55 sati.

Prema presudi, ona je u poštanskom uredu “narušavala javni red i mir na način da je vikala i galamila na ženu iz Đurđevca vrijeđajući je pogrdnim riječima i psovkama smatrajući da je stala u red ispred nje”, piše Danica.

“Kad je djelatnica Hrvatske pošte (26) opomenula okrivljenu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira, ista je počela vikati i galamiti na nju vrijeđajući je također pogrdnim riječima.

Okrivljena je vrijeđala i vikala i na drugu djelatnicu (52), jer joj je rekla da je potrebno popuniti obrazac. “Time je počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u presudi.

Sudac je 55-godišnjakinju kaznio sa 60 eura za remećenje javnog reda i mira te mora platiti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i okrivljena se na nju može žaliti.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...