Dr. Jurin Sičaja poziva sve Zadrane na besplatan oftalmološki pregled vida!

U tjednu od 17.4. do 21.4. Optika Anda održava Dane otvorenih vrata poliklinike u City Galleria centru u Zadru. U poliklinici vas čeka #AndaExpert dr. Jurin Sičaja za obavljanje specijalističkog pregleda vida koji je tijekom trajanja ove promocije potpuno besplatan.

Zašto je važan preventivni oftalmološki pregled?

Današnji tempo življenja nerijetko ostavlja zdravlje na začelju liste prioriteta, te je cilj ovakvih promocija približiti preventivne preglede osobama i ukazati im na važnost redovitog pregleda vida za koji je potrebno odvojiti samo 60 minuta godišnje.

“Jedan oftalmološki pregled godišnje, tjera doktora van iz ordinacije!”, kaže naša dr. Jurin Sičaja te dodaje da je odlazak na preventivni oftalmološki pregled ključni dio ne samo prevencije bolesti očiju, već i mnogih drugih bolesti i komplikacija koje nisu nužno direktno vezane s očima. Naime, osim glaukoma, degeneracije žute pjege i upalnih stanja, neke od najučestalijih bolesti koje liječnici oftalmolozi otkriju tijekom pregleda su dijabetes i povišeni krvni tlak koji znatno utječe na krvne žile u mrežnici.

Pregled koji može spasiti vid

Kompletan oftalmološki pregled vida u Optici Anda obuhvaća provjeru vida, odnosno vidne oštrine na daljinu i blizinu uz korekciju odgovarajućim lećama i naočalama. Potom, #AndaEkspert mjeri vaš očni tlaka te uz najsuvremeniju tehnologiju pregledava prednji dio oka. Nakon toga slijedi širenje zjenica, odnosno primjena kapi koje omogućavaju da se pregleda očna pozadina tako da se dobije kompletan uvid na temelju kojeg se procjenjuje treba li osoba određene naočale, naočale za čitanje ili možda progresivne naočale. Ukoliko se na pregledu pojavi sumnja na neki drugi ili veći zdravstveni problem, pacijenta se upućuje na daljnju dijagnostiku i liječenje.

Redoviti odlasci na preventivni oftalmološki pregled ključna su stavka u prevenciji ovih bolesti, a povodom Dana otvorenih vrata poliklinike u Optici Anda pružamo vam jedinstvenu priliku za besplatan pregled koji može sačuvati zdravlje vaših očiju.

Svoj termin za besplatni oftalmološki pregled možete rezervirati online, pozivom na broj 023/323-792 ili dolaskom u poslovnicu. Vidimo se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...