“UDAVAČE” stižu na more u zadarski HNK! Dijelimo 2×2 ulaznice

Nakon što su cijelu zimu dupkom punile dvorane diljem Lijepe naše, popularna komedija ‘Udavače’ stiže i na more, točnije u prelijepi Zadar. Koji su to sve razlozi koji ljude potiču da izgovore sudbonosno da te koliko otkačene mogu biti raznorazne svadbe, pogledajte u ovoj hit komediji koja vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Jer ‘Udavače’ nemaju granica, osim, naravno, kada je riječ o udaji.

Ova predstava koja vrvi britkim humorom i nizom neočekivanih urnebesnih preokreta nastala je prema tekstu jednog od najizvođenijih hrvatskih komediografa, Matka Elezovića, režija je povjerena iskusnom Mariju Kovaču, dok je kostime osmislila Elvira Ulip. Glumački trio ‘u vožnji vrtoglavim vrtuljkom svijeta vjenčanja’ čine Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš.

Zašto je ova predstava toliko oduševila publiku imate prilike vidjeti u petak 5. svibnja u 20 sati na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru. Ulaznice, kojih je preostalo još malo, mogu se kupiti putem online sustava Eventim. 

Za sve one koji žele na predstavu, Antena Zadar osigurala je 2×2 ulaznice, samo morate ispod ove objave na Facebooku komentirati koga vodite i podijeliti objavu. Sretno svima!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...