Tadin od gradonačelnika tražio ugovor između Grada i slikara Javorana: “Da vidimo ima li još skandaloznijih informacija od onih koje već znamo”

Roko Tadin zatražio je od gradonačelnika Branka Dukića da mu dostavi ugovor između Grada Zadra i Maria Javorana u vezi kupnje njegove slike Mediterraneo.

Treba nam da bismo mogli provjeriti jesu li sve informacije koje su plasirane u javnost od strane Gradske uprave točne i ima li tu još skandaloznijih informacija od ovih koje smo već dobili, kazao je Tadin.

Gradonačelnik mu je obećao pisani odgovor.

Sjetimo, u više navrata povuklo se pitanje vrijedi li crtež mladog zadarskog slikara Javorana 50 tisuća eura, odnosno 380 tisuća kuna, koliko je grad Zadar dao za njega. Dobio je nagradu na 15. međunarodnom ARC salonu u organizaciji američke zaklade Art Renewal Center za spomenuto djelo.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...