Cino Pećanac, član NO KK Zadar: “Vratila se priča o košarci u nekim kafićima iako je grad prazan, ‘ubilo’ me što nisam mogao gledati Željka Obradovića sa svog mjesta!”

Jučer je na konferenciji za novinare u press centru dvorane Jazine, prisutan bio i član Nadzornog odbora KK Zadar, 67-godišnji Siniša Pećanac Cino. Raspravljalo se o petogodišnjem financijskom planu za oporavak Kluba.

Cino je košarkaški zaljubljenik, pretplatnik je i uvijek sjedi na svom mjestu iza sjevernog koša dvorane Krešimir Ćosić, iskreno je progovorio što ga najviše muči:

S ovom momčadi koju predvodi Danijel Jusup, smatram da se vratila priča o košarci u nekim kafićima u Zadru, iako je grad prazan. Cilj nam je doseći brojku od otprilike 2 tisuće pretplatnika. Taj cilj je lako ostvariti, naime, ako je sada došlo njih 500, tih 500 neće odustati sljedeće godine, to garantiram! Oni će privući makar još jednog gledatelja. Kad pričamo o planu i programu KK Zadra za dvije do tri godine, ozdravljenje Kluba treba biti zajedničko, ali na prvom mjestu je baza, a to je navijač. Kad navijač izbacuje pozitivnu vibru gdje god dođe, to je bitno, govori Cino i spominje Željka Obradovića:

Ne znam na kojoj utakmici nisam bio. Ja to promatram, ne smijemo dozvoliti skupini navijača da upropastite sve! Kapric jednog suca i ono što je napravio, to me “ubilo” kao navijača da ne mogu gledati Partizan i Željka Obradovića sa svog mjesta, kako bih nagradio čovjeka s aplauzom, mislim da ima masu navijača koji priznaju takve trenere kao što je on! To nećemo više dozvoliti, a privući ćemo navijače na pretplati. Pojavila se i ova Udruga koja je jedan simbol kako se može nešto napraviti, dokazala je da se ide naprijed, mi stalno komuniciramo i ja sam taj koji uvijek smiruje. Najljepše bi bilo kada bi sada netko došao i rekao evo vam pet milijuna eura, to bi bila najljepša priča, ali takve priče nema ako se svi ne potrudimo, kazao je Cino Pećanac.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...