“Fitness kraljica” Vanja Tokić putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku

Zadarska “fitness kraljica” Vanja Tokić ovog vikenda putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku. Natjecanje će se održati u Budimpešti u subotu 20. svibnja.2023.

Podsjetimo, Vanja je prošle godine obranila naslov europske prvakinje  u kategoriji PRO TOP MODEL te postala dvostruka europska prvakinja. Od ove godine IBFF Federacija je uvela novu kategoriju PRO BIKINI te je Vanjina forma primjer  kako PRO bikinica mora izgledati.

– Pripreme su kao i do sada odrađene do zadnjeg detalja. Uvijek postoji doza uzbuđenja i pozitivne treme kao i  nada još jednoj medalji. U kojoj kategoriji ću nastupiti, znat ću na dan natjecanja. U kojoj god da izađem dati ću maximum sebe, rekla je Vanja dodajući kako je veseli svaki odlazak na natjecanje jer je za nju  to  svojevrsni test njene upornosti i uloženog truda.

– Samo sudjelovanje i izlazak na pozornicu već je pobjeda jer ste se doveli u formu da možete izaći pred žiri i publiku, a ako još osvojite medalju, to je onda višestruko zadovoljstvo i sreća, dodaje Vanja koja se već nakon natjecanja ovoga vikenda sprema za ono iduće  koje će se održati u Tarantu u Italiji 27. svibnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...