FOTO; Novi Bokanjac napokon dobiva sportski centar kakav zaslužuje – otvara se Sportfit Aniva!

U subotu 27. svibnja s početkom u 17 sati, otvara se novi fitness centar koji se nalazi na Novom Bokanjcu (ulica Marijane Radev 10) – Sportfit Aniva.

Tim povodom razgovarali smo s Josipom Krolom, vlasnikom i voditeljem sportskog centra:

– Prizemlje ima čistog prostora 160 metara kvadratnih bez svlačionica i pomoćnih sadržaja. Na katu se nalazi višenamjenska sportska dvorana ukupne površine 160 kvadrata s pogledom na Velebit, u kojoj bi se održavali  grupni treninzi (joga,pilates,…) i igrao badminton.  Na katu imamo i jednu manju dvorana od cca 50 kvadrata u kojoj bi se održavala škola plesa, ali i razna predavanja vezana uz sportske aktivnosti. U samom potkrovlju bit će sauna i relax prostor, površine od otprilike stotinjak kvadrata. S ravnog krova se pruža lijep pogled na okolicu Zadra i Velebit.

– U prizemlju fitness centra nalazi  se prostor za cardio vježbe (trake za trčanje, orbitreci, ergometar, bicikli i sl.), te prostor za vježbe snage s muškom i ženskom svlačionicom. Za pripremu tople vode koriste se  sunčevi kolektori i dizalica topline. Naš fitness centar mogu koristi svi koji se učlane u sportsku udrugu. 

–  Istaknuo bih, da će se podići standard života na Novom Bokanjcu jer smo konačno dobili  i nužnu komunalnu infrastrukturu (kanalizaciju, uređene nogostupe, …), te će ovaj  dio grada s  ovim novim  rekreacijskim sportskim sadržajima zaživjeti kako i treba jedna gradska sredina. Što se upisa i same članarine tiče, to će biti istaknuto na našoj web stranici koja je u izradi.  Već imamo i svoj Instagram profil preko kojeg se mogu dobiti sve potrebne informacije. Predviđen je poseban popust za učenike, studente i umirovljenike. Nadamo se da ćemo ovim dodatnim sadržajem na Novom Bokanjcu, doprinijeti još boljoj promociji grada Zadra kao  sportskog grada, zaključio je Josip Krolo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...