FOTO; Novi Bokanjac napokon dobiva sportski centar kakav zaslužuje – otvara se Sportfit Aniva!

U subotu 27. svibnja s početkom u 17 sati, otvara se novi fitness centar koji se nalazi na Novom Bokanjcu (ulica Marijane Radev 10) – Sportfit Aniva.

Tim povodom razgovarali smo s Josipom Krolom, vlasnikom i voditeljem sportskog centra:

– Prizemlje ima čistog prostora 160 metara kvadratnih bez svlačionica i pomoćnih sadržaja. Na katu se nalazi višenamjenska sportska dvorana ukupne površine 160 kvadrata s pogledom na Velebit, u kojoj bi se održavali  grupni treninzi (joga,pilates,…) i igrao badminton.  Na katu imamo i jednu manju dvorana od cca 50 kvadrata u kojoj bi se održavala škola plesa, ali i razna predavanja vezana uz sportske aktivnosti. U samom potkrovlju bit će sauna i relax prostor, površine od otprilike stotinjak kvadrata. S ravnog krova se pruža lijep pogled na okolicu Zadra i Velebit.

– U prizemlju fitness centra nalazi  se prostor za cardio vježbe (trake za trčanje, orbitreci, ergometar, bicikli i sl.), te prostor za vježbe snage s muškom i ženskom svlačionicom. Za pripremu tople vode koriste se  sunčevi kolektori i dizalica topline. Naš fitness centar mogu koristi svi koji se učlane u sportsku udrugu. 

–  Istaknuo bih, da će se podići standard života na Novom Bokanjcu jer smo konačno dobili  i nužnu komunalnu infrastrukturu (kanalizaciju, uređene nogostupe, …), te će ovaj  dio grada s  ovim novim  rekreacijskim sportskim sadržajima zaživjeti kako i treba jedna gradska sredina. Što se upisa i same članarine tiče, to će biti istaknuto na našoj web stranici koja je u izradi.  Već imamo i svoj Instagram profil preko kojeg se mogu dobiti sve potrebne informacije. Predviđen je poseban popust za učenike, studente i umirovljenike. Nadamo se da ćemo ovim dodatnim sadržajem na Novom Bokanjcu, doprinijeti još boljoj promociji grada Zadra kao  sportskog grada, zaključio je Josip Krolo.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...