Hat-trick Zakarića za pobjedu Zadra na Stanovima i potvrdu drugog mjesta: “Najvažnije je da smo osvojili drugo mjesto, hoću li ostati na Stanovima? Pričekajmo kraj sezone!”

HNK Zadar je pred samo 70 gledatelja na Stanovima slavio protiv GOŠK Kaštela s 3-1, u pretposljednjem 29. kolu četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug. Poveli su gosti iz kontre preko Tina Jukića-Peladića (15.), nakon što je loptu na svojoj polovici izgubio Goran Zakarić. Zadrani su poravnali u 25. minuti pogotkom Zakarića udarcem s četrnaest metara, lopta je završila u desnoj strani gostujućeg vratara Ivana Ninčevića. Zakarić je s četiri metra zatresao mrežu i u 45. minuti, na asistenciju Luke Viduke za vodstvo 2-1. Konačnih 3-1 postavio je, a tko drugi, nego Zakarić (65.) iz blizine s tri metra na asistenciju Hrvoja Rončevića, njegov je to jedanaesti prvenstveni pogodak u dresu Zadra ove sezone.

Nakon utakmice 31- godišnji krilni napadač HNK
Zadra, Goran Zakarić je rekao:

– Znali smo da će biti teško, jer su gosti mlada momčad, brzo smo se vratili nakon njihovog vodstva i dali pogotke na vrijeme. Mogli smo u prvom poluvremenu zabiti i koji gol više, ali najvažnije je da smo odigrali dobro, te da smo uzeli tri boda i osvojili drugo mjesto. Ne bih sad o tomu hoću li ostati na Stanovima, pričekajmo kraj sezone, pa možemo razmišljati, kazao je Zakarić.

Naslov prvaka još ranije je osigurala Zagora Unesić koja ima 62 boda, HNK Zadar će sezonu završiti na drugom mjestu s 57 bodova, Junak Sinj je treći s 53 boda, i tako dalje.

U posljednjem 30. kolu, sljedeće subote 27. svibnja od 17.30 sati, Zadrani gostuju u Biogradu kod četvrtoplasiranog Primorca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...