Karuc o stanju unesrećenih u Sv. Roku: “Jedan pacijent je sinoć podvrgnut operativnom zahvatu, ali i dalje je životno ugrožen”

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak dogodila u tunelu Sv. Rok, kada su se sudarili osobni automobili imotskih i zagrebačkih registarskih oznaka, teško su ozlijeđeni vozači, od kojih se jedan dobro oporavlja, a drugi je i dalje životno ugrožen.

Kako je za Hinu rekao zamjenik ravnatelja i glasnogovornik zadarske Opće bolnice Edi Karuc, jedan je pacijent pod mjerama intenzivnog liječenja i stanje mu je vrlo teško.

“Pacijent je sinoć podvrgnut operativnom zahvatu i danas mu je stanje nešto stabilnije, ali te su ozljede i dalje životno ugrožavajuće”, rekao je Karuc.

Kako smo već izvijestili, nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak, koji je vozio osobni automobil imotskih registarskih oznaka autocestom A1 u tunelu Sv. Rok u smjeru Splita, počeo pretjecati osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...