Mate Franin, navijač KK Zadra: “Riješio sam karte čekaju me u Splitu, moramo iz dišpeta napuniti Krešin dom!”

Nakon što je KK Split odlučio kako neće prodavati ulaznice online za prve dvije utakmice finala HT Premijer lige protiv KK Zadra, već isključivo u slobodnoj prodaji, Zadrani su se morali snalaziti i kupovati karte na licu mjesta, na blagajni dvorane Gripe. Inače, jutros je u slobodnoj prodaji preostalo još otprilike 200 ulaznica, tako da će dvorana Gripe kapaciteta 2200 mjesta biti rasprodana.

Jedan od onih koji je ipak osigurao svoje ulaznice je i dugogodišnji navijač KK Zadra, Mate Franin (40), koji poziva sve zadarske navijače da iz dišpeta na trećoj finalnoj utakmici napune Krešin dom:

– Riješio sam karte, čekaju me u Splitu! Kupili su mi prijatelji u Splitu četiri ulaznice, za prvu i drugu utakmicu finala, to je za moju ekipu i mene. Ne znam tko je kriv, ali smatram da nije u redu, jer je naš sektor trebao biti isključivo za navijače KK Zadar. Nikada to prije nije bio problem, nije mi jasno zbog čega je sad? Zašto je nastao problem oko ulaznica treba pitati i jedan i drugi klub, ali vjerujem da su se Zadrani snašli kako bi došli do svoje karte, govori Mate i nastavlja:

– Vjerujem da će Zadar osvojiti naslov prvaka. Bilo bi dobro ako bi od prve dvije utakmice u Splitu dobili bar jednu, ali možemo mi dobiti i obje, zašto ne?! Još jednom moram kazati, KK Split i KK Zadar su se trebali dogovoriti oko ulaznica. Karte za navijače Zadra za naš  sektor u dvorani Gripe je trebalo dati KK Zadru, a mi bi lako onda s našim klubom došli do svojih ulaznica! Nakon svega, mislim da baš sada trebamo napuniti dvoranu Krešimir Ćosić na trećoj utakmici finala. Upravo zbog ovih problema s kartama treba proraditi zadarski dišpet i da pokažemo svima tko je grad košarke! Neka ih bude i 7 tisuća u Zadru, bit će dobro, zaključio je Mate Franin.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...